Mensen in nood rekenen op ons

Kwetsbare mensen helpen in nood. Dat is wat we doen. Elke dag opnieuw, dichtbij en ver weg. Als grootste humanitaire organisatie zijn we overal aanwezig. Dankzij ons wereldwijde netwerk van 14 miljoen vrijwilligers helpen we de meest kwetsbaren in onze maatschappij.

Wie hulp of steun nodig heeft, kan rekenen op het Rode Kruis. Tijdens noodsituaties, rampen en conflicten waar ook ter wereld. Onze vrijwilligers geven zich volledig zodat kwetsbare mensen snel, professioneel en efficiënt hulp kunnen krijgen. Dat is waar we ons als Rode Kruis elke dag voor inzetten.

Onze hulpverlening gebeurt in volledige onafhankelijkheid, ook financieel. Daarom is jouw steun nodig. Alleen met de financiële steun van de Vlaamse bevolking kunnen wij onze missie volbrengen, namelijk het helpen van de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Elke steun, op welke manier ook, maakt dus écht een verschil.

Hoe helpen we?

Wij helpen de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Omdat ook zij recht hebben op onze aandacht, hulp en steun. Help jij alsjeblieft ook mee?

 

DOE EEN GIFT

 

Alvast bedankt voor je steun!

Jouw geld goed besteed

Alleen met de financiële steun van de Vlaamse bevolking kunnen wij onze missie volbrengen, namelijk het helpen van de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Jouw steun is onmisbaar. Bekijk hier wat we verwezenlijken met jouw bijdrage.

Wat doen we met je geld

Jouw fiscaal attest

Je ontvangt een fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis. Dat betekent dat je 45% terugkrijgt via je belastingaangifte. Help ons helpen en maak je gift over via overschrijving op rekeningnummer BE28 0960 0000 9620 BIC GKCCBEBB

Lees meer